ONZE MISSIE: DOOR MIDDEL VAN HET VERLENEN VAN KWALITATIEVE SERVICE & UITGEBREID EN SPECIALISTISCH ICT ADVIES UW ICT DOELSTELLINGEN REALISEREN

Berenschot ICT helpt organisaties en bedrijven, door middel van kwalitatieve ICT ondersteuning, continuïteit in (ICT) bedrijfsprocessen te garanderen.
Daarnaast biedt Berenschot ICT uitgebreid en specialistisch ICT advies en helpt organisaties en bedrijven door middel van kennis, kwaliteit en innovatieve kracht ICT doelstellingen te realiseren. Een samenwerking met Berenschot ICT betekent niet alleen eersteklas producten, maar ook uitgebreide dienstverlening en kennis van zaken.
Samen met de klant bouwt Berenschot ICT aan optimale LAN en WAN omgevingen en maakt de totale ICT omgeving toegankelijk voor nevenvestigingen, telewerkers of mobiele medewerkers.
Naast ICT beheer houdt Berenschot ICT zich ook bezig met informatiebeveiliging. Berenschot ICT beveiligt uw ICT voorzieningen met firewall, SSL, VPN, anti-virus en anti-spam oplossingen.

 

Dit maakt ons tot uw ideale partner.

Wilt u meer informatie over de diensten van Berenschot ICT? Klik dan op de knop “contact” en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

CONTACT
Algemene voorwaarden